Word deel van het team!

Ben jij klaar om de manier waarop bedrijven werken te veranderen?! 

Begeleid door ons of geheel zelfstandig ga je aan de slag bij diverse klanten op nieuwe of bestaande projecten. Als ontwikkelaar, als business analist of als trainer. Heel hands-on en dus vaak in direct contact met de mensen die met jouw software moeten werken. Naast programmeren vormt communicatie met de klant dus een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit geschiedt op diverse niveaus, van functioneel beheerders tot en met de directie. Onze klanten bevinden zich door geheel Nederland.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen met specialisaties in het programmeren met VBA en Microsoft Office. 

Design & Content

Stagiair(e) Marketing

Je gaat meewerken aan het opzetten van ons nieuwe software voor expediteurs welke we over een half jaar in de markt willen zetten. Daarbij komen veel facetten aan de orde. Denk aan het doen van marktonderzoek, door jouw bekende marketingmodellen loslaten op dit nieuwe product, het opstellen van een marketing plan en als er nog tijd is deze plannen ook zelf uitwerken in vorm van het (deels) zelf ontwerpen van websites en/of overige uitingen via social media andere kanalen.

Full Job Description

Product Development

MS Access Programmeur

Je bent een freelancer en expert op het gebied van MS Access en VBA. Liefst met excellente kennis van SQL Server en MySQL. Je hebt geheel zelfstandig een indrukwekkende lijst van applicaties op je naam staan bij grote bedrijven, het liefst financiële instellingen, gezondheidszorg of engineering waar veel van onze klanten opereren. Je werkt het liefst met een vooraf door jou uitgevoerde Business Analyse en daaruit ontstaan Functioneel Ontwerp als werkdocument tussen jou en je opdrachtgever. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat om een consistente en state-of-the-art vormgeving door te voeren in jouw database ontwerpen. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en inmiddels je strepen verdiend als het gaat om oplossing- en klantgericht maatwerk te maken voor opdrachtgevers. Jouw expertise beperkt zich niet alleen tot MS Access maar ook tot programmeren in andere MS Office programma’s. Het is een pré als je kennis hebt van Sharepoint Online onder Office 365.

Full Job Description

MS Excel Expert

Jij bent een ambitieuze, gedreven, zelfstandige MS Excel / Visual Basic programmeur en/of trainer met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je strepen inmiddels verdiend als het gaat om oplossing- en klantgericht maatwerk te maken voor opdrachtgevers. Je bent freelancer en hebt in je eigen onderneming al een flink aantal projecten zelfstandig afgerond en opgeleverd. Je werkt het liefst met een vooraf door jou zelf opgesteld Functioneel Ontwerp eventueel opgevolgd door een Technisch Ontwerp voorafgaand aan de ontwikkeling. Je bent in ieder geval gespecialiseerd in MS Excel of nog beter: in meerdere programma’s van de Microsoft Office suite.

Full Job Description

MS Access / VBA Programmeur

Je bent een freelancer en expert op het gebied van MS Access en VBA. Liefst met excellente kennis van SQL Server en MySQL. Je hebt geheel zelfstandig een indrukwekkende lijst van applicaties op je naam staan bij grote bedrijven, het liefst financiële instellingen, gezondheidszorg of engineering waar veel van onze klanten opereren. Je werkt het liefst met een vooraf door jou uitgevoerde Business Analyse en daaruit ontstaan Functioneel Ontwerp als werkdocument tussen jou en je opdrachtgever. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat om een consistente en state-of-the-art vormgeving door te voeren in jouw databaseontwerpen. Je hebt minimaal HBO werk- en  denkniveau en inmiddels je strepen verdiend als het gaat om oplossing- en klantgericht maatwerk te maken voor opdrachtgevers. Jouw expertise beperkt zich niet alleen tot MS Access maar ook tot programmeren in andere MS Office programma’s. Het is een pré als je kennis hebt van Sharepoint Online onder Office 365.

Full Job Description

MS Excel Ontwikkelaar

Ben jij een zelfstandig werkende MS Excel ontwikkelaar, die met Microsoft Excel oplossingen op maat levert? En voor wie Visual Basic for Applications (VBA) geen geheimen bevat? Dan ben jij de Excel specialist die wij zoeken!

Full Job Description

VBA Specialist

Jij bent een ambitieuze, gedreven, zelfstandige MS Office / Visual Basic programmeur en/of trainer met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je strepen inmiddels verdiend als het gaat om oplossing- en klantgericht maatwerk te maken voor opdrachtgevers. Je bent freelancer en hebt in je eigen onderneming al een flink aantal projecten zelfstandig afgerond en opgeleverd. Je werkt het liefst met een vooraf door jou zelf opgesteld Functioneel Ontwerp eventueel opgevolgd door een Technisch Ontwerp voorafgaand aan de ontwikkeling. Je bent in ieder geval gespecialiseerd in MS Access of MS Excel of nog beter: in beide.

Full Job Description

Operations

Business Intelligence Specialist

Ben jij een zelfstandig werkende – als freelancer of in je eigen onderneming – Business Intelligence Specialist, die vanuit o.a. MS Excel oplossingen op maat levert? Dan ben jij mogelijk de aanvulling op ons ambitieuze team van professionals met een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit.

Full Job Description

Onze Office

Excel-Programmeurs.nl bestaat uit een team van ongeveer 35 MS Office / VB ontwikkelaars. Iedere specialist heeft naast een gedegen Office kennis vaak ook andere specialisaties. Het is onze kracht om voor deze professionals interessante en uitdagende opdrachten in de markt te vinden. We worden gedreven door ambitie en met een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit zijn wij al 18 jaar lang dé specialist op het gebied van o.a. MS Office/VB georiënteerde business solutions en alles wat daaraan gerelateerd is of daaruit voortvloeit.
Vanwege de sterk gestegen vraag naar onze dienstverlening zijn wij continue op zoek naar uitbreiding van onze Access en Excel Consultants en Trainers.

Ready To Get Started?