Business Intelligence als nooit tevoren

 Ga binnen enkele minuten van data naar inzichten.
Alle gegevens, op elke manier en overal. En alles in één weergave.

Wat is Power BI?

Power BI is een service voor bedrijfsanalyses die inzichten biedt voor snelle, goed geïnformeerde beslissingen.

  • Transformeer data in verbluffende visuals en deel ze met collega’s op elk apparaat.
  • Visueel verkennen en analyseren van gegevens op locatie en in de cloud – alles in één weergave.
  • Werk samen aan en deel aangepaste dashboards en interactieve rapporten.
    Schaal in uw organisatie met ingebouwde besturing en beveiliging.

Power BI voor u

Voor IT

Vereenvoudig het beheer, bereik compliance en houd gegevens veilig en geef mensen toegang tot de inzichten die ze nodig hebben.

Voor Delevopers

Breng uw apps tot leven met gegevens. Sluit eenvoudig interactieve gegevensvisuals in en lever overtuigende rapporten af ​​- met high fidelity, op elk apparaat.

Voor Analisten

Ga snel van data naar inzicht naar actie. Maak verbinding met honderden bronnen, prep gegevens eenvoudig en maak prachtige rapporten, allemaal in enkele minuten.

Video

Wat kan Power BI voor uw bedrijf betekenen

Wat u krijgt

Microsoft biedt datavoorbereiding, visual-based data discovery, interactieve dashboards en augmented analytics via een enkel product, Power BI. Het is beschikbaar als een SaaS-optie die wordt uitgevoerd in de Azure-cloud of als een lokale optie in Power BI Report Server. Power BI Desktop kan worden gebruikt als een op zichzelf staande, gratis persoonlijke analysetool. Het is ook vereist wanneer machtige gebruikers complexe gegevensmashups maken met on-premises gegevensbronnen.

Hoewel Power BI aanvankelijk hoofdzakelijk werd gebruikt als een self-service analytics- en BI-tool, gebruiken de referentieklanten van Microsoft het nu vooral voor gedecentraliseerde analyses (61%) en flexibele, gecentraliseerde BI-voorzieningen (54%).

Microsoft is een leider. Het heeft een uitgebreide en visionaire routekaart voor producten gericht op het globaliseren en democratiseren van Power BI voor alle use cases voor analyses. Tegelijkertijd blijft het een sterke acceptatie en wereldwijde acceptatie van Power BI vertonen, met een hoge mate van klanttevredenheid.

"Met Power BI kunnen we heel snel heel eenvoudig verbinding maken met een groot aantal gegevensbronnen en deze gegevens gebruiken om Heathrow soepeler dan ooit tevoren te laten werken."

Heathrow Transportation.

" Met Power BI konden we zien waar we aanzienlijk achter de regionale trend zaten, ons op het probleem concentreren en een oplossing creëren."

Meijer. 

" Het gebruik van Microsoft BI en analysehulpmiddelen helpt ons betere beslissingen te nemen en meer levens van kinderen te redden."

Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation

 

Fully Responsive

Laat uw gegevens tot leven komen

Maak verbinding met honderden gegevensbronnen en visualiseer al uw gegevens met livedashboards en rapporten. Deel daarna uw inzichten met uw hele organisatie om mensen aan te zetten tot intelligente acties.

Neem contact op

Wij helpen u met het bepalen van welke data belangrijk is voor uw organisatie en hoe u deze het beste inzichtelijk kunt maken. Vervolgens bouwen we met Power BI uw eigen kenniscentrum waarmee u en uw collega’s zelf aan de slag kunnen met het genereren van nieuwe inzichten.